Renata Kazimierczak – zdjęcie profilowe

Renata Kazimierczak

Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie; doktor nauk rolniczych w zakresie technologia żywności i żywienia. Pracownik naukowo-dydaktyczny Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW. Od 2009 roku członek Zarządu Stowarzyszenia Forum Rolnictwa Ekologicznego im. Mieczysława Górnego. Autorka i współautorka publikacji naukowych i popularno-naukowych z zakresu jakości żywności ekologicznej w porównaniu do żywności konwencjonalnej. Uczestniczyła w licznych konferencjach naukowych w kraju i za granicą, o tematyce dotyczącej żywności i żywienia oraz rolnictwa ekologicznego. Współrealizator projektów popularyzacyjno-edukacyjnych dotyczących organizmów genetycznie zmodyfikowanych, finansowanych przez fundację Grassroots.


Notice: Undefined index: without_styling in /www/instytutsprawob_www/www/instytutsprawobywatelskich.pl/wp-content/plugins/freshmail-integration/src/Plugin/Newsletter/Freshmail.php on line 500
Facebook i inne korporacje cenzurują treści! Zapisz się na Tygodnik Instytutu Spraw Obywatelskich. W każdej chwili masz prawo do wypisania się. Patrz, czytaj, działaj bez cenzury.

Administratorem danych osobowych jest Fundacja Instytut Spraw Obywatelskich z siedzibą w Łodzi, przy ul. Pomorskiej 40. Dane będą przetwarzane w celu informowania o działaniach Instytutu. Pełna informacja dotycząca ochrony danych osobowych.